[Travel]

Dapat RM10 percuma daftar dengan BigPay App!!


Apa korang boleh dapat dengan BigPay ni?


1. Kumpul AirAsia big points.

2. Dapatkan FREE Processing fee untuk pembelian tiket kapal terbang AirAsia.

3. Dapat jimatkan wang bila korang beli tiket penerbangan AirAsia.

4. Boleh mengetahui Analis Perbelanjaan korang.


5. Transfer amaun kepada kawan yang juga pemegang kad BigPay tanpa caj.


Apa bezanya BigPay dengan kad debit yang lain?


Hal ini kerana penggunaannya terhad di terminal khas seperti kad-kad fizikal yang lain.




Kelebihan lain.


  • Terima RM10 percuma jika pendaftaran dengan Referral Code 7EUFUPNVQU

  • AirAsia tempah ticket penerbangan tanpa caj proses jika bayar dengan BigPay.

  • AirAsia deals diutamakan kepada pemegang kad BigPay.

  • Kredit / Debit boleh digunakan untuk tambah nilai dalam App.

  • Nikmati rebat tunai jika tambah nilai dengan kredit kad tertentu.

  • Kita akan dapat Airasia Bigpoint untuk setiap kali topup  ( RM 50=1 point)  dan untuk setiap kali transaksi yang dilakukan minimum bernilai (RM20=1 Point).

  • Dan banyak lagi.


Macam mana nak install app BigPay dan dapatkan kad Prepaid Mastercard.


1. First layari web https://www.bigpayme.com/



2. Untuk smartphone terus sahaja install dekat PlayStore (klik sinior App Store.




3. Buka App dan klik "Sign Up".

4. Masukkan Nombor HP .

5. Maklumat Peribadi dan Masukkan Referral Code 7EUFUPNVQU.

6. Snap gambar IC/Pasport dan klik hantarkan.

7. Tunggu Emel / App push notifikasi memaklumkan Pengesahan Dokumen.

8.  Masuk ke App, tambah nilai sekurang2nya RM20 (RM10 percuma terus akan dimasukkan dalam App/Akaun anda untuk guna).

9.  Tunggu 3-5 hari bekerja, kad berwarna biru mudah akan sampai ke rumah.


Macam mana pulak nak dapatkan Rm10 percuma tu.


Untuk dapat Rm10 selepas, korang masuk kan code rujukan ni masa step yang ke-5 kat atas.


7EUFUPNVQU

Jadi nya bila korang copy code referal ni, I akan dapat Rm10 korang pun akan dapat jugak.




Korang rasa berbaloi tak! Sebenarnya banyak lagi faedah BigPay ni.  Yang penting korang kena try dulu.


Semoga membantu.


Dapat RM10 percuma daftar dengan BigPay App!! Dapat RM10 percuma daftar dengan BigPay App!! Reviewed by Solihin Wahid on September 22, 2018 Rating: 5

Tiada ulasan