Top Menu

Kisah Penjenayah menjadi model Terkenal kerana MatanyaTuah ayam nampak di kaki, tuah manusia tiada siapa yang tahu. Itulah yang berlaku terhadap seorang lelaki yang dikenali sebagai Mekhi Alante Lucky, seorang penjenayah yang ditangkap polis di atas kesalahannya memandu kereta yang dicurinya serta memandu melebihi had laju.

Dia ditawarkan menjadi model untuk sebuah agensi peragaan di Atlanta selepas gambar 'mugshot' miliknya jadi tular di seluruh media sosial, malah dia sendiri langsung tidak menyangkan kejadian tersebut akan merubah keseluruhan hidupnya yang menjanjikan kejayaan di masa depan.
Lucky, itulah namanya yang dikatakan membawa tuah selepas Lucky sendiri telah berjaya menyelamatkan dirinya daripada dimasukkan ke penjara pada bulan Mei tahun lepas. Walau bagaimanapun, dikatakan sering ditahan polis disebabkan beberapa kesalahan lain yang dilakukannya selepas itu.

Lucky juga dikatakan pernah didakwa di atas kesalahan mengasari wanita dan juga pegawai awam serta turut melanggari hukuman parol pada April sehingga Disember pada tahun 2016.

Biarpun, Lucky mempunyai sejarah silam yang tersendiri dan dikatakan sangat bermasalah, semua itu langsung tidak menghalang niat Agensi Peragaan St Clair di Atlanta bagi mendapatkan khidmat

Lucky serta turut menandatangani kontrak sebagai seorang model agensi itu.
Berikutnya beberapa gambar milik Mekhi Alante Lucky yang telah didedahkan kepada umum dari Lipstick Alley.
Lucky mempunyai ketinggian 1.77M dan memiliki warna mata yang unik iaitu warna berlainan dengan biru dan perang serta keunikan wajahnya telah menarik perhatian netizen sehinggakan dia kini digelar sebagai 'Prison Bae'.


sumber: koleksiviral

Catat Ulasan

Designed by OddThemes | Distributed by Gooyaabi Templates